NL ENG
Steun

De Vlaamse Regering besliste omwille van budgettaire redenen Voorkamer niet langer structureel te ondersteunen. Dit ondanks een positief zakelijk en artistiek rapport. Na 20 jaar hart en ziel te hebben gelegd in een plek waar de kunstenaar centraal staat komt dit aan als een rake klap in het gezicht en komt hierdoor het voortbestaan van het kunstenaarsinitiatief ernstig in gedrang. Onze twee werknemers staan op straat, geplande tentoonstellingen staan on hold.

 

De steun van ons netwerk is meer dan ooit nodig. Word daarom vandaag nog ‘‘VRIEND VAN VOORKAMER’.

Of SUPPORT via een vrijblijvende bijdrage op rekeningnummer IBAN BE71 7370 45291969

-

U steunt de werking van Voorkamer door lid te worden van 'Vrienden van Voorkamer'. Uw steun wordt rechtstreeks ingezet voor de realisatie van het artistieke programma van Voorkamer en u draagt zo bij tot een langduriger voortbestaan van het kunstenaarsinitiatief. 

Als 'Vriend van Voorkamer' ontvangt u het boek '12 + 1/2 jaar Voorkamer', een gepersonaliseerde lidkaart en heeft u recht op gratis* deelname aan alle activiteiten van 'Vrienden van Voorkamer'. Bovendien geeft het jaarlijkse lidmaatschap recht op tal van voordelen, zoals voorkooprecht van edities en publicaties, en een korting op een abonnement op ART magazine. 

Uw lidkaart wordt per post opgestuurd na storting van uw bijdrage op 737-0452919-69/IBAN BE71 7370 4529 1969 (LET OP: NIEUW REKENINGNUMMER) met vermelding van ‘Vrienden van Voorkamer 2016 - categorie 1, 2 of 3’ of door langs te komen in Voorkamer. Stuur zeker ook een e-mail naar info@voorkamer.be met uw contactgegevens.

Het jaarlijkse lidmaatschap is onderverdeeld in 3 categorieën met telkens tal van voordelen.

1. VRIEND  (vanaf €15)
- gratis deelname aan alle activiteiten van het jaarprogramma van 'Vrienden van Voorkamer'*

2. SYMPATHISANT (vanaf €50)
- gratis deelname aan alle activiteiten van het jaarprogramma van 'Vrienden van Voorkamer'*
- 10% korting op de aankoop van één multiple

3. STEUNEND LID (vanaf €150)
- gratis deelname aan alle activiteiten van het jaarprogramma van 'Vrienden van Voorkamer'*
- 20 % korting op aankoop van alle multipels gedurende het ganse jaar

*Uitgezonderd vervoers- en evt. verblijfskosten.

Alle Vrienden van Voorkamer ontvangen een korting op een jaarabonnement op HART Magazine. Leden betalen 55 euro in plaats van 65 euro per jaar voor 15 nummers. U bezorgt uw interesse en contactgegevens aan info@voorkamer.be

 


--

Beste, 

Graag wensen u te enthousiasmeren voor 'Vrienden van Voorkamer'. 

Voorkamer is een initiatief voor en door kunstenaars dat hedendaagse projecten beeldende kunst opzet.  Opgericht in 1996 te Lier door Peter Morrens & Rik De Boe en gevestigd in de historische Heilige Geestsite, ontwikkelt Voorkamer jaarlijks zeer diverse presentaties met werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland. 

Voorkamer is een plaats waar kunstenaars, zonder commerciële druk,  artistieke projecten kunnen realiseren. Daarnaast slaat Voorkamer bruggen tussen toeschouwers en kunstenaars door o.a. een publieksprogramma met gesprekken, performances, screenings, rondleidingen, publicaties, kunstenaarsedities en zo veel meer. Kortom, een plek waar verwondering, reactie en dialoog elkaar versterken; een kleine organisatie, op een grote plek, met nog grootsere plannen. 

Daarom richtten in 2013 een groep sympathisanten 'Vrienden van Voorkamer' op. Naast rondleidingen doorheen het reguliere programma organiseren deze actieve steunbetuigers van Voorkamer een eigen activiteitenprogramma. Hierbij zoeken we naar zoveel mogelijk aansluiting met het artistieke programma van Voorkamer, maar organiseren we ook tentoonstellings- en atelierbezoeken in binnen- en buitenland. 

In 2016 vieren we 20 jaar Voorkamer. Daarom presenteren we vanaf 19 maart 20 nieuwe kunstenaarsedities in een opstelling samen met de meer dan 100 eerder geproduceerde Voorkamermultipels. In het voorjaar neemt de tentoonstelling Dopplereffect met geluidswerken, sculpturale live acts en multimedia-installaties u mee op een audiovisuele trip doorheen de Heilige Geestsite. 

In het najaar maken de artistieke leiders van Voorkamer een eigenzinnig selectie uit “20 jaar Morrens & De Boe Productions” met tal van nieuwe referenties. Op zondag 9 oktober, 14u geeft kunstenaar en kunsthistoricus Francis Denys voor Vrienden van Voorkamer een rondleiding doorheen de tentoonstelling 'De Laatste Show' (24.09 - 13.11.16). Inschrijven via info@voorkamer.be

Word vandaag nog lid. Uw bijdrage wordt rechtstreeks ingezet voor de realisatie van het artistiek programma van Voorkamer en het voortbestaan van het kunstenaarsinitiatief.

Alle updates over de geplande activiteiten vindt u op de gloednieuwe website www.voorkamer.be. Op het programma staan alvast een studio visit aan één van de kunstenaars van TWINTIG, een geleid bezoek aan CIAP in Hasselt en een rondleiding door Morrens & De Boe. 


Vrienden, medewerkers, vrijwilligers en leden van de raad van bestuur van Voorkamer hopen u in 2016 veelvuldig te mogen ontmoeten. 

Jeroen De Coninck
voorzitter 
Vrienden van Voorkamer


Vrienden van Voorkamer
H. Geeststraat 7, B-2500 Lier
info@voorkamer.be
www.voorkamer.be
www.facebook.com/voorkamer

 

Voorkamer dankt ART Magazine voor de korting aan Vrienden van Voorkamer

 

×
+
×

tekst beeld
koop